• +47 48408788
  • post@ekowood.no
material-processing-ekowood

VELG DET BESTE FRA NATUREN

Sedertre og sibirsk lerk er slitesterkt, holdbart og har høy kvalitet. 

«Ekowood Group» AS tilbyr materialer i sedertre og sibirsk lerk av høyeste kvalitet, som oppfyller norske og EU byggekrav. Vår mer enn åtte års erfaring i byggebransjen i Norge og mange års samarbeid med treverkprodusenter i Russland har gjort oss i stand til å se at sedertre og sibirsk lerk er et utmerket treverk som oppfyller kravene og livsstilen til norske byggmestere og innbyggere, så vel som norsk vær.

NATURLIGE PRODUKTER

Treverk som ikke er bearbeidet med kjemiske midler. Det er trygt for miljø og deres helse.

STORE MULIGHETER

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter. Vi tilbyr skreddersydde løsninger til større bestillinger.

HOLDBARHET, LANG LEVETID OG SJARM

Treverket er lett å vedlikeholde. Det blir mer sjarmerende med tiden… Dette treverket vil holde lenger enn andre typer treverk.

HVORFOR SAMARBEDE MED OSS?

KVALITET

Samsvar med norske og EU  standarder.

ANSVAR

Vi behandler hver kunde og hvert tre vi feller med ansvar. 

LØSNINGER

Vi er løsningsorienterte. Spør oss! 

VÅR MISJON

Vårt mål i denne raskt skiftende verden er å hjelpe alle som ønsker til å komme tilbake til gamle verdier, miljø- og helsevennlige løsninger, som varer lenge og med tiden får mer sjarm, verdi og historie rundt seg.

Vi er stolte av å tilby dette treverket i det norske markedet, som fullstendig bryter stereoptyper og gir oss og våre kunder en mulighet til å dra tilbake i tid til gamle verdier men med et langsiktig fremsyn

KOMPETANSE

Spesialister i vårt team har over 10 års erfaring i bruk av forskjellige typer treverk i bygg og dekorering. Ved å arbeide med diverse løsninger og treverk kan vi konkludere at sedertre og sibirsk lerk er den beste langsiktige løsningen som er perfekt egnet til norsk klima. Vår kompetanse går utover salg av disse treverktypene, vi også tilbyr ulike tjenester som vil hjelpe dere og deres kunder å forlenge treverkets brukstid. 

FSC sertifikat utstedes ved behov.

© Copyright 2021 Ekowood.no